Balul Bucuriei, un eveniment magic

În data de 12 octombrie, am sărbătorit alaturi de Autism Voice ediția a VIII-a balului ce a avut ca tematică umanitatea, iubirea și grija față de copiii cu autism.

O data memorabilia si o seara magica in care am fost alaturi de copiii cu autism si am oferit momente de neuitat si amintiri de pastrat o viata.

Impreuna cu oameni de bine si sponspori precum Kaufland Romania, ARRISE powering Pragmatic Play, NN , EDCG, Everience Romania și parteneri minunați precum Le Chateau, MIRA , Stefan Mutiu, Amelia Racea, Backstage Production Group, Asociatia Sommelierilor din Romania , MediaZilla Studio, George Pantelimon Photographer, Prăjitură din Natură, La Fantana Romania , SuperPrint.ro, Matrix Frame, IMOD Flowers, Irina – Casa cu prajituri, Cabina Trasnita – Photo & 360 Video Booth, Tymbark Romania, Dobre Films, Kalapod, s-a strans suma de 57.000 de euro.

Noi orizonturi sunt acum deschise pentru copiii și tinerii cu tulburări din spectrul autist. Fondurile strânse vor fi transformate în peste 3.500 de ore de terapie specializată, programe de recuperare, consiliere psihologică, evaluări de specialitate și ateliere de educație non-formală.

Trimite-ne un mesaj

PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA SAU PENTRU A AFLA MAI MULTE DETALII, NU EZITATI SA NE CONTACTATI.
CONTACT