Cum a fost 2019 pentru Cabina Trasnita si ce ne dorim pentru 2020

Iti vine sa crezi ca deja e finalul lunii ianuarie? Parca ieri ne bucuram de intrarea in 2019, si acum avem o luna de cand am schimbat prefixul si ne bucuram de 2020.

Am adunat o multime de amintiri trasnite in 2019 la evenimentele la care am fost alaturi de voi si abia asteptam provocarile noului an.

Ce a insemnat pentru noi anul 2019 in cifre?

In primul rand a insemnat 140 de evenimente, datorita voua, celor care ati ales sa ne incredintati zambetele de la cele mai importante evenimente din viata voastra.

Distractia e mereu in toi la cabina foto, indiferent de tipul evenimentului si asta poate doar sa ne dea avant pentru un an si mai plin.

Am asistat la multe momente magice pe parcursul anului, de la dansul mirilor care ne emotioneaza de fiecare data, la clasicul furat la miresei, la minunatele ursitoare care vin sa ii faca urari de bine micutului la botez.

Ai crede că dacă am vazut atat de multe, nu ne mai atinge nimic, dar din contra, simtim emotiile fiecarui moment special si ne bucuram alaturi de voi.

Au fost si saptamani maraton in 2019, iar recordul pe care ne propunem sa-l batem in 2020 a fost de 10 evenimente intr-o saptamana! Avantajul este ca ne place atat de mult sa surprindem zambete trasnite la cabina foto incat nici nu simtim cand trece o astfel de saptamana.
Daca va intrebati pe la ce alte tipuri de evenimente a mai ajuns Cabina Trasnita, sa stiti ca nu ne-am oprit doar la nunti si botezuri, pentru ca o cabina foto care aduce distractia la pachet e potrivita si pentru petreceri corporate, baluri de absolvire, conferinte sau lansari de produse. Le-am bifat pe toate in 2019 si a fost foarte distractiv!

Din ce alte povesti am mai facut parte?

Pe langa evenimentele clasice la care ajungem cu Cabina Trasnita, uneori suntem parte si din povesti mai mari, ale unor evenimente de renume cu sute, chiar mii de participanti.

Zurlandia a fost unul dintre evenimentele pline de magie la care am participat în 2019. Noi si mii de oameni pusi distractie care au impartit zambete in Cabina Trasnita.

Am interactionat cu 2500 de dezvoltatori si profesionisti din zona IT la DevTalks Bucuresti, o conferinta cu speakeri de top din domeniu, si da, si ei s-au distrat pe cinste cu recuzita pe care am pregstit-o pentru ei!

Apoi, daca tot ne-am imprietenit cu cei din zona tehnica, am fost prezenti si DevHacks, un hackaton de 24 de ore unde 200 de profesionisti au lucrat alaturi de 35 de mentori pentru a dezvolta idei care să aduca imbunatatiri societatii noastre. Distractie si aici? Da, la cabina foto!

Am fost parteneri si la editia din 2019 a evenimentului Angajatori de Top, unde vom fi prezenti si anul asta, tot cu zambete la purtator.

Ce avem in plan pentru 2020?

Am inceput deja anul in forta cu evenimente unul si unul, iar ce avem in plan e sa starnim cat mai multe zambete trasnite, cu fiecare ocazie pe care ne-o oferiti.

Ne bucuram mereu sa ne facem prieteni noi printre clienti cu care interactionam pentru prima data si sa ne revedem la evenimente cu clienti deveniti deja prieteni dragi și vechi. Pe scurt, de abia asteptam sa ne vedem, indiferent ca ne cunoastem deja, sau inca nu ne-am cunoscut.
21.200 de fotografii a facut Cabina Trasnita în 2019 si la o medie de trei zambete intr-o fotografie, ajungem la un numar remarcabil de amintiri transformate in fotografii perfecte pentru a fi puse pe frigider.

In 2020 ne dorim sa surprindem mai multe zambete, sa fim prezenti la mai multe evenimente si bineinteles să avem parte impreuna de mai multa distractie.

Pe scurt asa, ca sa trecem rapid peste emotiile pe care le-a adus recapitularea anului ce tocmai s-a incheiat, vrem sa va multumim pentru incredere si energia pe care n-o dati cu fiecare eveniment reusit la care participam.
De abia asteptam sa fim parte din povestile voastre si anul asta!

Trimite-ne un mesaj

PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA SAU PENTRU A AFLA MAI MULTE DETALII, NU EZITATI SA NE CONTACTATI.
CONTACT